P. Yorke

Jodrell Bank

Concert Overture

P. Yorke: Jodrell Bank, Brassb (Pa+St) (0)

MP3

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1189896
Auteur / Componist:
P. Yorke
Arrangeur:
J. B Ham
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Duur:
12 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
040002070

Beschrijving

De titel refedreert aan de grote radio telescoop in Jodrell Bank Engeland.Jodrell Bank is geen echt symfonisch gedicht maar probeert wel de 'eeuwigheid' en het oneindige muzikaal uit te beelden.Het werk is een echte 'klassieker' voor brass band in een stijl die aanspreekt door de romantische aanpak, geweldige climaxen en innemende verschillende rustpunten plus een spetterend slot.Peter Yorke's specialiteit was het componeren van achtergrondmuziek voor films, theater en werken in de amusementssector. Hij had één muzikale hobby; componeren voor Brass Band, al leefde hij buiten deze wereld. Aanvankelijk onder pseudoniem (Ivor Gould), maar later onder eigen naam. Zijn belangrijkste werken: Shipbuilders Suite, Gallions Reach en deze Jodrell Bank.

83,10  €
Levertijd: 2–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.