Michael Geisler (* 1979)

Nanga Parbat

King of Mountains
Original Compositions

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1183177
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
6:30 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
013226060-Score

Beschrijving

De Nanga Parbat, maar ook 'Diamir' (Koning van de Bergen) is een van de grootste en gevaarlijkste bergen in West Himalaya. Met zijn 8125m behoort hij bij de negen hoogste bergen van de aarde. In 1953 werd hij voor het eerst beklommen. De componist beschrijft op zeer beeldende wijze de uiterst gevaarlijke beklimming van deze 'koning van de bergen'. Een zeer dankbaar werk voor de orkesten uit de midden afdelingen.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
27,20  €
Levertijd: 1–3 weken
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

M. Geisler: Nanga Parbat, Blaso (Pa+St)

Audio

Michael Geisler

Nanga Parbat

King of Mountains
Original Compositions

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 1014543

181,30  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–3 weken
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.